29 mars 2015
13:30

Segeltorps IF

Referat: BP P05-3 - Segeltorps IF

Kvartsfinal i Ersans Pokal på Älvsjö IP. Spelarna börjar nu uppvisa lite trötthet och spelet sitter inte lika bra som det brukar. En jämn inledning på matchen där båda lagen har sina chanser. I 8:e minuten spelar Viktor N snyggt fram Filip som sätter dit 1-0. Dock varade inte glädjen så länge. Två minuter senare har Segeltorp vänt till en 2-1 ledning vilket också är ställningen i paus. Tyvärr är det några spelare som då nästan har gett upp, så detta är något vi måste jobba med framöver. Vi måste uppvisa kämpaglöd till domaren har blåst av matchen.
I andra halvlek har båda lagen flera chanser. Vi lyckas inte sätta dit någon samtidigt som Yusuf gör några fina räddningar i målet. I 15:e minuten får vi en kontring. Oskar driver upp bollen och slår en perfekt genomskärare till Filip som iskallt sätter dig 2-2 intill första stolpen. Tyvärr tappar vi fokus i försvarsarbetet och Segeltorp kan i 18:e minuten sätta dit segermålet 3-2.
Återigen är det några som gråtandes lämnar planen, vilket är lite tråkigt. Vi måste kunna hantera förluster på ett lite bättre sätt.